Ilmaiset toimituskulut Suomeen yli 70€ tilauksiin.  

Pisa Design myymälä Kalajoen Hiekkasärkillä auki

Pisa Designin brändimyymälä Aito Lifestyleshop sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä aivan 8-tien varrella Kohtaamispaikka Loistossa. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme. Myymälästä löydät myös muiden kaltaistemme toimijoiden laadukkaita tuotteita. Osoite: Matkailutie 312, 85100 Kalajoki.

Tervetuloa myymäläämme, missä odottaa ihastuttava valikoima tuotteitamme ja paljon muuta kaunista! Olemme vuosien varrella tutustuneet moniin upeisiin tuottajiin, ja on ilo myydä heidän laadukkaita tuotteitaan omiemme rinnalla.

Kuten kaikessa käsityössä, syntyy välillä myös kakkoslaatua ja maanantaikappaleita. Myymälästämme löydät nämä ainutlaatuiset kappaleet, jotka ovat innokkaita kokeilujamme ja joskus jopa pieniä virheitä - aitoja löytöjä siis tarjolla.

Kohtaamispaikka Loistoon astuessasi saatat kuulla kangaspuiden tasaista ääntä. Se on meidän Satu, joka kutoo uusia luomuksiaan paikan päällä. Tule tutustumaan ja löydä aidosti erityisiä ja persoonallisia tuotteita.

Tervetuloa tekemään ihania löytöjä

Pisa Design Lifestyleshop Aito avoinna:

MA 10-18

TI 10-18

KE 10-18

TO 10-18

PE 10-18

LA 10-16

SU 11-15

Verkkokauppatilaukset toimitamme pääsääntöisesti samana tai heti seuraavana päivänä tilauksen saapumisesta. Kalajoen alueella asuvat voivat valita verkkokaupasta noudon ja vaikka liikkeemme olisi kiinni ohjeistamme kun tilaus on noudettavissa kohtaamispaikka Loistosta.

Olet lämpimästi tervetullut!

Lahjakortti